Balga Iuliana

Silvoterapie

Detalii

Sunt Iuliana, de profesie inginer silvic. În primul rând sunt pasionată de tot ce înseamnă pădure, arbori, plante, animale sălbatice și de relațiile care se formează între acestea. Dintotdeauna am simțit natura, și în special pădurea, ca parte din mine, fapt care m-a facut să mă apropii de oameni care împărtășesc aceleași idealuri cu privire la mediul înconjurator.

Sunt o persoana norocoasă din multe puncte de vedere, cel mai mare noroc aparut în viața mea, este să fiu înconjurată zilnic de copii.

Pasiunea pentru pedagogie a aparut în urmă cu 2 ani cand, am însoțit primul meu grup de copii într-o drumeție tematică în pădure. Ziua respectivă a fost cu MARE încărcătură emoțională, o s-o țin minte și peste 10 ani.

Sunt veselă în cea mai mare parte a timpului și pot să spun că am făcut un hobby din a-i face pe copii să râdă. Mă consider o persoană echilibrată, nu îmi plac extremele de niciun fel.

Ador cuvintele mici, simple, cu impact mare. Ador oamenii veseli. Ador ploaia, toamna și zilele puţin călduţe de primăvară.